Algemene Voorwaarden & Privacy

Luna & the King is gevestigd op de Markt 7 4112 JR, in Beusichem, Nederland.

MAIL ONS OP info@lunaandtheking.nl.

BEL ONS OP 06-41249724

KVK nummer: 34322331

BTW nummer: NL 1479.27.419.B01

 

EERST PRIVACY

We gaan voorzichtig om met jouw gegevens en gebruiken deze alleen voor deze webshop.

DAN DE REST

Wij verzenden onze producten op woensdag en op vrijdag.

Als je iets besteld hebt kun je je nog 14 dagen bedenken mits je het product nog niet ontvangen hebt en als je het product al ontvangen hebt kun je het nog binnen 30 dagen terug sturen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Als het product al geopend is dan kun je het niet meer terug sturen.

 

Mocht het product beschadigd zijn onderweg naar jou toe, dan sturen we je gewoon een nieuw product, mail of bel ons dan even. Mocht je niet tevreden zijn of een klacht hebben laat het ons dan ook weten, dan kunnen we daar wat aan doen.

 

We willen jou graag een heerlijk en eerlijk product leveren en we willen graag de natuur en de bijen in Nederland helpen dus we staan altijd open voor initiatieven en verbeteringen.

 

Onze prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW. De prijzen zijn marktconform, maar als het product al besteld is gaan wij natuurlijk niet opeens de prijs verhogen. Hetzelfde geld bij een aanbieding. Als je een product tijdens een actieperiode hebt gekocht, dan gaan we ook de prijs niet opeens veranderen.

 

De verzendkosten zijn voor jou zelf. We werken er hard aan om deze gratis te maken. Als je ons promoot dan gaat het nog sneller. Je kunt je potje honing altijd zelf komen ophalen op de Markt in Beusichem, dan krijg je er ook nog een kopje thee en iets lekker bij.

 

Wij staan ervoor een kwaliteitsproduct te leveren, dat met heel veel zorg en veiligheid is gemaakt. Mocht je toch gezondheids klachten hebben naar aanleiding van het product dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor en is dit de verantwoordelijkheid van jezelf. Check dus even goed op het etiket of je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten. Je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen.

 

Als je niet betaald, dan brengen wij extra kosten in rekening, maar daar gaan we niet vanuit. En geschillen hopen we onderling gewoon op te lossen zonder rechter.

 

X Luna & the King