Bijen zijn de belangrijkste dieren op aarde. Zonder bijen zouden wij mensen niet kunnen leven. Helaas worden er over de jaren echter steeds meer chemische middelen gebruikt waardoor de weerstand van de bijen zwakker wordt en veel volkeren uitsterven. Ook door de opwarming van de aarde en de droogte zijn er steeds minder bijen. Hoe kunnen we de bijen nou helpen. Dat kan door Imkerij te stimuleren en te steunen die bijen houdt zonder gebruik te maken van chemische middelen, en op natuurlijke wijze bijen houdt. Waar bijen vrij kunnen zwermen en waar ze ook een deel van hun honing houden om hun eigen weerstand goed te houden. Als bij ons een potje honing koopt stimuleer je meteen ook de duurzame bijenteelt en je draagt bij aan een respectvolle wereld.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van alles waar we mee bezig zijn.  Bovendien ontvang je iedere week een origineel groen recept in je mailbox!
Heb je vragen, ben je zelf Imker en wil je ons helpen of wil je onze potjes honing graag in jouw winkel mail ons dan op: info@lunaandtheking.nl
X Luna and the King